Bloggvärldens blommor 🌺🌺🌷🌷🌹🌹

 
När man själv bloggar så kommer man i kontakt med så många fantastiska människor som precis som en själv älskar att blogga och delar med sig av sig själva och sin vardag i olika former.
 
Idag tänker jag hylla tre av de bloggare som jag har haft kontakt med längst. De är väldigt olika personer, men jag tycker att de alla förtjänar att lyftas upp lite extra så här på årets bonusdag - dagen som egentligen inte finns, den 29/2.
 
Först ut är fantastiska Julia som bara är en helt underbar människa! Spontan, glädjespridare, har alltid massor av härliga bilder kopplade till sina inlägg och hon är fantastisk på att få läsarna som kommenterar att känna ett värde i att kommentera. Julia svarar alltid på kommentarerna hon får i bloggen och hon kikar tillbaka till de som har varit inne hos henne och läst. Precis som jag så gillar hon inte de där ytliga människorna som kikar in och lämnar en helt oväsentlig kommentar bara för att man ska kika in på deras blogg - så kallade followinghunters... Ofta ytliga bloggare som egentligen inte är så intresserade av sina läsare utan av att själva få synas... Hur som helst så tycker jag att ni ska kika in hos Julia och hennes blogg hittar ni här.
 
 
Nästa bloggare som jag vill lyfta fram är härliga Petra! Det är lite roligt för både jag och Petra är fyrabarnsmammor och dessutom födda 1970. Petra har en mysig blogg där hon skriver om sin vardag som mamma, husägare och även om hunden Harry som dyker upp lite då och då i bloggen. Petra varvar alltid inläggen med text och bilder så det känns välkomnade att läsa inläggen. Petra är också bra på att kika tillbaka när man har varit inne hos henne. Ni kan hittas hennes blogg här.
 
 
Slutligen vill jag lyfta fina Lindas blogg. Precis som jag så älskar Linda Mumin och hon har en otrolig samling med muggar och annat kopplat till berättelserna om Muminfamiljen. Linda är en snäll tjej som delar med sig av sin vardag. Alltid fina bilder och lite kortare inlägg om vardag, jobb, pojkvännen Patrik och annat som händer i hennes vardag. Linda är mån om sina läsare och svarar alltid på kommentarer hon får och kikar även tillbaka när man har varit hos henne. Jag tycker absolut att ni ska kika in hos henne. Ni hittar bloggen här.
 
 
Nu önskar jag er alla en riktigt fin och mysig lördag! Tänk - nu är det inte långt kvar tills körsbärsträden blommar i Kungsan!!! (Man får drömma sig bort lite när snön kommer tillbaka...) Kram på er 💖